20 Mart 2009 Cuma

"gecenin tam ucunde" calmakta lakin saat tam ucu gostermemekte,, bir yerlerde yanlis giden bir seyler var, kayiplar var, ay basi hesabinda hep giren hanesi; cikan hanesini sollamakta.. lakin ay sonunda bir-elli boyumla ayaklar hep yorgani sollamakta, hep ayagim, kicim basim acik uyumakta, yerli-yersiz, evsiz-barksiz, catisiz-duzensiz korkutucu ruyalar gormekteyim. afiyetteyim lakin tedirginim. toefl calisip "future" gecen paragrafta gecenin tam ucune kadar sabahlamaktayim, gecememekteyim, o benden gecmis ama afiyetteyim, guzel aldirmazlik icerisindeyim eyleme gecmemekte-gecememekteyim.
ay basi oncesi sendromu yasamakta, tum bir ayi, yili, erken-orta-genc ergenligi muayyen gunumdeyim, dokunmayin, nidalariyla karsilamaktayim..
yillar gecti dogu dugunu gormeyeli,lakin bir sahne var, gozumden silinmeyen biri cikar dans eder biri cikar basindan asagi cok fiyakali para akitir.. bugunlerde bu sahne gozumun onunden gitmiyor.ickim,sigaram..bugun varim yarin yokum.. yoksa varim-yogum 24 saatimi ay basi oncesi sendromuyla bu sekilde cok fiyakali bir sekilde dans pistinde mi birakiyorum nedir???

Hiç yorum yok: