22 Aralık 2011 Perşembe

KARGA

13-14 yaşlarındayım. şan kursuna gidiyorum, korkunç yeteneksizim ve annem hariç herkes farkında bunun. kursun yaş ortalaması 40 ve bu sayıyı bu kadar aşağı çeken benim.

sıkılıyorum ve ben dahil herkes farkında bunun. hoca (hoca dediğim tenor, Fahri Önoğlu, sonradan komşumuz oldu) hadi şimdi hep beraber şiiii diyor, ama benden çıkmıyor. ses veriyorum diyor bir tuşa basıyor, ben notaları bilmiyor, verdiği sesi almıyor. işte sonra sonra, hadi bunlar seni kasıyor istediğin bi şeyler söyle dedi. o zamanlar insülin var, ben hariç ordaki kimse bilmiyor bunu. "en çok seni" kesmeşeker söyledim..

sanıyorum şan kariyerimin sonu oldu bu.

yarın karga'da kesmeşeker'in yirminciyılınıkutlayacağız. aradan tizz bir şiiğğii çıkarsa bilin ki benim, hatlar karışmış... siz devam edin.


4 yorum:

duygu dedi ki...

Ne de güzel kurulduktu o sahnenin önüne. Gene olsa gene yaparım şerefsizim!

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

güzel konserdi. az şarkı çalınsa da ''metin kurt yalnızlığı'' çalınması pek iyi oldu. metin kurt'un da aramızda olması güzel bir şeydi. seyirci iyi olmasa da şarkılara eşlik etmese de pek, önde yoksa 2 kişi ayaktaydı ondan biri sen miydin.. olabilir belki de. sevgiler

madamkiaylak dedi ki...

hakaret adlederim bu sorunuzu sayın kesmeşekerdaşım. öndeki o iki hatun kişi hem kesmeşeker'e hem kesmeşeker seyircisine büyük saygısızlıktı. biz sahnenin önünde olmakla birlikte kimsenin görme (ve duyma) hakkına tecavüz etmeden yere oturmak suretiyle adabına uygun konsere katılım gösterdik.
ve konser güzeldi, pekten öte çoktan hallice çok güzeldi. kesmeşeker evinde karga'da, biz evimizde karga'da, kadıköy hala yerli yerinde aynı kadıköy.. lakin evet güzeldi.
ve duygudaşım, kısmetse 25. yıl konserine, yine, derim, şerefsizim derim bunu!

duygu dedi ki...

Kurulduk derken... Bağdaş manasında ben... Yere yani... Oturarak! Nutkum tutukluk yaptı şu an. Kusuruma bakmayın.