30 Temmuz 2010 Cuma

üzümlü kek

bugün dalgınlıkla, yanlışlıkla, bilinçsizce, bilincimi yemişcesini üzümlü kek aldım tansaştan. tanıyanlar bilir bu hiç hayra alamet değil. kaza da değil. olsa olsa freudyen kaza. hayatımda bir şeylerin yolunda gitmediğini göstermek adına. bugüne kadar biliçsizce yediklerim dışında üzümlü kek yediğim görülmedi civar illerde. kendinden haz etmiyorum. üzümü tek severim ne yalan söyliyim. keki de yerim. ama üzümlü kekle aramız limoni.
aha ne var ikili ilişkilerim de aynı eğriye boyun bağlayıp eğrildiyse. yemeyeceğim bir üzümlü kek aldım evet, asla da yiyemiyicem. ama atamam da bir misafir gelir de yer diye bekliyicem. belki de ben ikram edicem.
ikili ilişkilerimin bilançosunu çıkardım, bir miktar kendini doğrulayan kehanet var elimde. bitirmek üzere başlamışım hepsine. yazık ki üzümlü keki sevenler sevmeyenlerden daha fazla...

4 yorum:

Mono dedi ki...

hadi sen yine yiyecek almışsın.ben geçen gün "ampül" aldım. hala napıcam onla bilmiyorum.

Bir anten. dedi ki...

NüzümcüyüzzzZzZZ.

MaViYaZaR dedi ki...

yok artık! zamanlaman muhteşem bebeğim çünkü ben de tam beni muhteşem tadı ile cezbetmeye çalışan güzel bir mozaik keke bakarken elimi attığım yerde alıverdiğim üzümlü kekle ne yapacağımı düşünmekteyim! lakin durum analizi hoş da napıcaz sen onu söyle aylakım madamım??? bu üzümlü kek nolcak raftaki cezbedici ama zararlı mocaik kek nolcak??? ben sana bunları sorar bunların cevaplarını isterim...

madamkiaylak dedi ki...

mono ampül çok sembolik. yıldız haritana göre gelecek seçimlerde akepeye oy vericeksin. korumaya al kendini. yapma. etme.
yazarımmavi psikanaliz der ki sorunun nerde olduğunu bul çıkar çözüm beraberinde gelir. analizini yaptıysak çözüm gelir. yersen. üzümlü kek yemezsen..