28 Nisan 2010 Çarşamba

playlist


saatlerdir dinlemekten hiç de haz alamadığım bir playlisti dinliyorum.. yeni şarkı eklemeye üşeniyorum, acı çekmekten hoşlanır gibi bir halim var.
arada "music" klasörünü açıp bir parça ekliyorum. ama karışık çalıyor liste, tekrar windows media playerı açıp o şarkıyı çalmıyorum.. listede öyle bekliyor diğerlerinden biraz daha fazla sevdiğim şarkı.sırasını bekliyor.

evet kirliler sepeti, evet hepsi bir arada evet ikili ilişkiler evet bumerang evet kendini tekrar evet kafam karışık evet dekadans..dans et benimle.

3 yorum:

Sade dedi ki...

:)

Adsız dedi ki...

merhaba, ben size şey diyecektim, eee, nasıl desem, eee, şey yani, ee yani bu yazının da altına yazıyorum ama yeri de burası değil, ee şey, kadınlar embesil erkeklerden hoşlanır mı, uuu, bakın eee diyemedim uu dedim, ama yaklaşıyorum diicemi demeye ve embesilliğe de tabi, bakın şimdi öksürdüm, siz yanımda yoktunuz duyamadınız, evet ben ciddi bir embesilim, off ya pınar, o ne güzel foto ya, kalmasın içimde diye yazdım, ben de şurda insanlık kelamları ediyorum, feelozof.wordpress.com

madamkiaylak dedi ki...

"bakın şimdi öksürdüm, siz yanımda yoktunuz duyamadınız" dedin beni benden aldın. ama kısa sürüdü geçti. şimdi kendimdeyim.