14 Mart 2010 Pazar

bir mim vardır bende benden iceru

mimlendim, mimleyeceğim.
sordum bu mim ne ola, yaz dediler kendinlen alakalı 7 şey. aha benlen alakalı 7 şey, blog alemine hayırlı uğurlu olsun. blog alemi için küçük, benim için de küçük bir yazı.
- aylakım dediğime bakmayın, vebali boynuma aylaklığın hakkını veremiyorum. sabahları işe gitmeye kalkınca hep bunun suçluluğunu taşıyorum. " aylakım derdin, pek güzel överdin, nerde senin aylaklığın, sabahın saat sekizinde". deyu deyu yollları arşınlıyorum.

- fazla sakız çiğneyince burnumun üstü kaşınıyor,alerjim var. garip.

- bu blog alemini çözemiyorum, hep aynı isimlere farklı bloglarda rastlıyorum. ya ben sürekli aynı bloglarda dolaşıyorum ve biz birbirimiz ağırlıyoruz ya da gerçekten 3-5 blogeriz, ahanda bu kadarız.

- burnumda gamzem var. varmış. ben görmedim. iyiki de görmedim. bi yandan gülüp bi yandan profilden aynadan kendimi keserken hayal ettim. kendimden tiksindim. yok valla bakmadım, eşin, dostun yalancısıyım.

- balık hafızalıyım. insanlara rehabilitasyon uygulayıp, kocaman kocaman laflar edip, hafızalarını nasıl kuvvetlendireceklerini anlatıp, görüşme daha bitmeden isimlerini unutuyorum. shrink!

- yürüken, konuşurken, yemek yerken kafam sallanır. yürürken buna ek kıçım da sallanır. küçükken anneme beni doktora götür başım sallanıyor dedim. güldü, daha çok sinirlendim. sonra ciddileşti. "peki kızım tamam ama hangi doktora gitmeliyiz sence?" dedi. "kulak, burun, boğaz olabilir" dedim. sonuçta o yaşta mantık düz. haklı çocuk başın sallanması için önce boynun oynaması lazım!

- bu aralar bir yerde çocuk görünce aktive oluyorum. bir düğmeye basmışlar gibi. öpüyorum, seviyorum, sohbet ediyorum, mıncırıyorum, kaş-göz yapıyorum,deliriyorum. semptomların iki yorumu var. ya sübyancı oluyorum ya da çocuk yapmak istiyorum. bir freudyen kazaya kurban gitmekten korkuyorum. amen.

mim böyle bir şey miydi bilemem ama ahanda benim mimim budur!

şimdi de adettendir, mimleyelim;
yazan yazar yazmayana sevgilerle :D

-S.O.
-olric(siz)misiniz?
-Ben Bana Karşı
-mavi yazar
-hüseyin usta
-ameliepoulain
-sidikli kontes

10 yorum:

madamkiaylak dedi ki...

çok şapşalım, beni mimleyen J Brit Dregg'e teşekkürlerimilen :))

Duysev dedi ki...

ben de teşekkür ederim Madam=) o sizin güzelliğiniz.

RaMa dedi ki...

aa bu mim olayı hala devam ediyor mu blog camiasında
ben baya uzak kalmışım (:

Unknown dedi ki...

MİMLEMEYİ HEP FİŞLEMEYLE KARIŞTIRIYORUM.YİNEDE BENİ MİMLEDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.HİKAYEMİ BİTİRMEK ZORUNDA OLDUĞUM İÇİN BU KONUYU DAHA SONRA ELE ALACAĞIM.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Teşekkürler sevgili aylak madam, pek yakın bir zamanda ben de benzer bir post ekleyeceğim.
;)

Adsız dedi ki...

"Ben var ya ben,
hayatı dolu dolu yaşamak için elimden geleni yaparım!!" diyen güzel ruhlar...
Buyurunuz İstanbul’un sosyal yaşam rehberine:

http://www.bugunbugece.com/istanbul/

madamkiaylak dedi ki...

heyhatt içi beni yakar dışı eli.. bugün erken yatiim yarın işte uyumiyim diyen bi insana bugecebugece hadi kopalım mesajları gelmesi ironik olduğu kadar, sinir bozucu aynı zamanda..

Sade dedi ki...

garip.

SO dedi ki...

tenko :) (ne demekse artık)

MaViYaZaR dedi ki...

evet evet yazmalıyım ben de böyle bişe yazmalıyım =) yazacağımdır haberin ola sayın ki aylak... =)