30 Aralık 2009 Çarşamba

MERAK.

metrobüste bi adam var her gün 5.00-5.30 gibi işten dönüyor. edirnekapı civarında yollarımız kesişiyor. metrobüste en arka koltuğa diziliyoruz. hep aramızda 2-3 koltuk oluyor. ve bu adam yanında oturana başlıyor anlatmaya - tüm bunlar ABD tezgahı memleket elden gidiyor..... merak ediyorum kim? umuyorum bir gün yanyana oturucaz bana da anlatmaya başlıyıcak.. tüm bunlar ABD tezgahı..
kadıköyde biri var. son bi kaç aydır valizleriyle yaşıyor kadıköy sokaklarında. hep Bambi'nin karşısındaki bankta oturup bir şeyler yiyor. ya da ben o sırada oradan geçiyor oluyorum. merak ediyorum kimdir?
Cerrahpaşa Nörolojide bir nörolog var. Her pazartesi aynı kazağı giyiyor.Pazartesi günleri görüyorum hep aynı kazakla, krem rengi, boğazlı.. Merak ediyorum salı günleri ne giyiyor?
Merak ne garip kelime.
Merak işte.

2 yorum:

Sidikli Kontes dedi ki...

Meraklı madam..
Pazartesi günleri aynı kazağı giyen cerrahın salı günleri hangi kazağı giydiğini inan ben de çok merak ettim. Ne güzel bir imgeymiş..

madamkiaylak dedi ki...

hala öğrenemedim ama daha önemli bir bilgiye ulaştım ki şudur; pzt günleri aynı kazağı giymeye iki aydan sonra vazgeçti bu adam. artık son 3 haftadır baklava desenli boğazlı bir kazak giyiyor :D bir sonraki değişime kadar 5 haftamız var ve daha erken bir değişiklikle karşılaşırsak hangi kazağın daha istendik olduğu yönünde gayet önemli bir istatistiki bilgiye ulaşmıs olacağız :D