29 Nisan 2009 Çarşamba

sigara icmek size ve cevrenizdekilere ciddi zararlar verir!!!


neden bunca yildir şu illeti içerek kendime ve çevremdekilere zarar verdigimi sonunda anlamiş bulunuyorum.. EVREKA!


varoluscu psikoloji cercevesinde sigara gercegini masaya yatirirsak soyle bir sonuca variyoruz, kuram der ki; ölum gerceginin anlasilmasi ölümsüzlük ile ilgili çabalari da beraberinde getirir." Bu ölüme meydan okuma , hayatı tehlikeye atabilecek eylemler şeklinde(örneğin tehlikeli araba kullanmak,cinsel hiperaktivite , tehlikeli doğa sporları yapmak, alınması gereken sağlık önlemleri olduğu halde bunları yok saymak gibi ne yapsa ölmediğini gösteren eylemeler) kendisini gösterebilir".


yillardir onulmazz bir sekilde, her arabanin altina futursuzca kendimi atmam ve bak gördün mü ezmiyorlar iste" diye bir galibiyet hissiyle ringi terketmem, günlük ögünümü 3 paket biskuviden olusturup gerekli vitamin ve minerallerin Eti sultani'nin kuru üzümlerinde sakli oldugunu savunmam ve 1am-8pm kütüphane seanslari düzenleyip en verimli saatlerimin bunlar oldugunu iddia ediyor olmam yanlis anlasilmasin sakin.. sadece bugüne kadar ölmediğimi, ölemedigimi göstermeye yönelik aciz çabalarimdi bunlar..




maç 90 dakika...bekleyen ölum yaklasmadan hayata sonn bir golüm olucak, ölmeden bir cola-mentos deneyi gerceklestirmezsem gözüm açik giderim :)

Hiç yorum yok: