29 Ekim 2009 Perşembe

mendebur meslek.

lütfen rica ediyorum biri beni acilen bu meslekten men etsin!
ne mendebur bir meslekmiş bu psikologluk..
bugun annemle kavga ettik. büyük bir kavgaydı. hala da artçıları yaşanıyor ev üssünde. kavga esnasında kavganın aslında en can alacılı noktasında annesinin kızı olarak, evin bir ferdi olarak yok olmadı sade vatandaş pınar olrak bir yorum yaptığım anda annem beni mesleki bilgimi kullanarak duygu sömürüsü yapmakla suçladı. ya ne alakası var.
geçen yine bir ortamda bir arkadaş, ki kendisiyle tanışalı 2 saat olmamıştı, geçmiş ve gelecek sevgililerime ya da varsa hali hazırdaki sevgilime şans diledi! mesleğimden dolayı sevgilimin işinin çok zor olduğunu dile getirdi. Biz psikologların 3. bir gözümüzün olduğunu ve olmuş-olacak her şeyi farkettiğimizi düşündüğünü de ima etti. Ki kurduğu cümlede var olan "varsa hali hazırda bir sevgili" imasını flörtöz bir ifade bularak derhal konuyu kapattım.
sevgili blog biliyorum ki buradan kitlelere seslenmiyorum ama bu yazıyı okuyabilecek olan bir kaç beyini aydınlatmak istiyorum, biz psikologların 3. bir gücü yok, fal bakma, medyumluk meziyetlerimiz de yok. ki öyle olsa aylardır iş arıyor olmazdım. beşiktaş rıhtımda bir elimle gül satar diğer elimlde zar falı bakardım.
"hanım kızım gel bir psikolog falı bakıversin ablacınnnn".

22 Ekim 2009 Perşembe

yaa serefsizim ayrildigim sevgilimin bile donus yapmasini bu kadar beklememistim.. ne zor seymis is basvurusu sonucunu beklemek :(

13 Ekim 2009 Salı

panic attack

yuksek dozda nescafe, sigara, kola ve bol miktarda stress.. gel panik atak bul beni..

12 Ekim 2009 Pazartesi

..

Şimdi aynı bardaktan su içemiyoruz! Ben bunu biliyorum, su biliyor, bardak biliyor; bir sen bilmiyorsun!
kucukIskender