24 Eylül 2009 Perşembe

diş fırçası her kızın çantasının vazgeçilmez parçası!!!!!

kahveyle kolayı karıştırınca bı garip oluyomuş, keza sarımsaklı yoğurda reçel katınca da öyle.. cici bebe arası menemen ise ne menem bir şeydir hiç değinmek bile istemiyorum..son zamanlarda gecenin bir yarısı sigaram bitince küllükten yarım söndürdüğüm sigaraları da tekrar yakıp içtiğim oldu..
geçen gece arkadaşımda kalıcaktım onların eve gitmeden önce bize uğradık,kıyafetimi değiştirdim yanıma belki yağmur yağar diye şemsiye, belki canımız sıkılır diye film, belki sigaram biter diye bir paket daha sigara aldım. ama diş fırçası almamışım. böyle de iğrencim.
eheh terliklerimle gelsem sana sonunda beni bu iğrençliklerimle kabul eder misin :DD

18 Eylül 2009 Cuma

bipolar saçmalamalar :))


çok manik günümdeyim. tutmayım koşucam, olmadı uçucam.. yok yok patlıyıcam.. kendi kendimi imha mı etsem.. hey haatttttt.... ne zor şeymiş maniklik yahu.. acil manik tavsiyeleri bekliyorum, enerjimi nereye harcasam bilemedim :))
blog kayıtlarına bir baktım da 90'ların albüm tasarımlarına benzettim, bir depresif parça hemen ardından enerjik bir parça geliyor. sakın yanlış anlamayın pazarlama amacı güderek bu şekilde yazmıyorum tamamen bipolar eğilimlerim sonucunda oluşmuş bu gidişat :D
doktor bey bu eğlenceli halim kalsın siz lütfen depresif kısmını alın :D

17 Eylül 2009 Perşembe

iki gececi insanın sevgili'liği

başlıkta bahsi geçen mizansen şöyle gelişmekte,
bir adet dişil ile eril kişilik tanışmakta, kaynaşmakta ve her nasılsa paylaşacak çok şey bularak saatlerce konuşmaktadır. bu sohbetler ikisinin de gececi olduğunu farketmesiyle gittikçe geç saatlere kaymakta ve sabahlara kadar msn konuşmaları efenime soyleyeyim "bak bizim burda ezan okunuyor" diye telefon etmelere "bizde de çöpleri toplamaya başladılar" ile devam etmeye kadar dayanmaktadır. Bahsi geçen kankalar ikisinin de gececi olmasına o kadar sevinmektedirler ki " bu saatte msn'de bir tek seni online bulacağımı biliyordum işte kankaaa.." şeklinde sen bana hayran ben cama tırman bir vaziyete bürünmesinde bir sakınca görmemektedirler.
lakin biz biliriz ki kanka ayağı göt ayağı. ben demedim bu bir atasözü. saygıda kusur edip atalarımızı karalamak istemem!
Efenim dediğim gibi kanka ayağı kötü!işte bizim kankalar da bu paylaşım çağlayanının ardından yakınlaşmakta ve hadi ilişkimize bir isim koyalım ahmet, mehmet olsun.. "ehehe çok yaratıcıyız ilişkimize "mehmet" ismini koyduk a dostlar" şeklindeki alternatif çift gerzekliğini aştıktan sonra sevgili olmaya karar verirler.
ve ilişkinin ilk gerdek gecesi gelir çatar.
bizim iki gececinin, saatlerce filmlerden, müzikten yok efendim yönetmenlerden konuşan iki alternatif gececinin saat daha 9 olmadan hemen uykuları geligeliverir.
şarkılar çekilmez olur, filmler hep yarım kalır.
değil mi ki işin sonunda cinsellik var iki gececi insanın sevgili'liliği saat 9'da yatakta sonuçlanır.

13 Eylül 2009 Pazar

3'u birarada

bazen yanlis tercihler yapiyorum.. sade kahve severken 2'si bir arada aliyorum.. tek seker atmamyi dusunurken iki seker atiyorum.. sonra cok sekerli oldu diyip icmiyorum..
sevildigimi hissedince kaciyorum.. mersinde kalmam gerektigini dusunup istanbul bileti aliyorum..
sanirim yanlis tercihler yapiyorum..

11 Eylül 2009 Cuma

compare people


Facebook'ta compare people diye bir uygulama var bilen bilir. Sistem listende kayıtlı iki kişiyi seçkisiz dağılımla karşına çıkarıyor ve bir özellik açısından karşılaştırmanı istiyor. "Misal pınar mı daha salak ayse mi?" sorusuna cvp vermeni istiyor ve cevaplara göre listende kaçıncı olduğunu karşına çıkarıyor.
İş bu uygulamaya fi tarihinde üye olmuştum ve geçenlerde sonuçlarımı gönderdiler.
Sonuçlar cidden nefes kesici. aktarıyorum:

#19 best to hang out with for a day (lost 1 place)
#19 most desired for marriage (gained 12 places)

Oylama sonucu en yüksek iki değerim bunlar.
Şimdi bize annelerimizin ve nam'ı deger "mahalle baskısının" öğrettiği bir şey vardı "evlenilecek kız varrr, eğlenilecek kız vaaaarrr.."
ama sonuçlar göstermekte ki oylamaya katılan arkadaşlar hem tek gecelik takılalım, hem evlenelim görüşünü savunmakta.
Bence tüm bunlar darbe sonrası gençlik buhranlarının etkileri, gençliğin kafası karışık hala ne istediğini bilmiyor :DD